• Vervoer & transport Fri, Mar 9, 2018

  De wereld over reizen. Het is een droom van veel mensen. Niet iedereen heeft het geld ervoor, maar mocht je er voor hebben gespaard en van plan zijn om op wereldreis te gaan. Dan ben je hier op juiste adres. In dit artikel geef ik je essentiële tips die je misschien over het hoofd ziet omdat je veel te druk bezig bent met het plannen van je reis.

  Tip 1. Plan niet te snel voorruit
  Ik spreek uit ervaring, het plannen van een reis is iets dat als eerste in je op komt tijdens je wereldreis. Maar mijn tip is om niet te veel vooruit te plannen. Het is natuurlijk in sommige landen nodig om een visum van te voren te hebben, maar toch raad ik aan om niet te veel te plannen. Misschien vind je het ergens wel super leuk, en wil je hier wel langen blijven terwijl er iets anders op de planning staat. Wees gerust en ga op je gevoel af, blijf lekker hangen. Wil je wel een geplande reis, laat dit dan over aan reisbureaus zoals djoser of kras.

  Tip 2. Neem voldoende geheugen mee (fotocamera & mobiel)
  Waarschijnlijk ben je van plan om alle mooie kiekjes vast te leggen met jouw super deluxe Nikon camera. Die foto’s nemen veel ruimte in beslag en voordat je het weet zit de SD kaart vol. Zorg daarom voor voldoende opslag en neem je telefoon mee. Mocht je het zat zijn om de hele tijd met dat zware ding om je nek te lopen, wissel deze dan om met je mobiele telefoon. Op de meeste telefoons zit een camera die prima geschikt is voor een paar mooie foto’s.

  Tip 3. Houdt je reis bij
  Alle indrukken die op je af komen, het zijn er te veel om op te noemen. Daarom heb ik bij mijn wereldreizen een online dagboek bijgehouden. Aan het einde van elke dag schreef ik op wat ik had meegemaakt. Via deze manier kan je zelf goed onthouden wat je allemaal gedaan hebt en als je het online doet, net als ik, dan kan iedereen je volgen die dat zou willen.

  Posted by suzan @ 8:53 am for Vervoer & transport |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

December 2018
M T W T F S S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31