• Aanbod Fri, Nov 11, 2016

  Wat zijn de beste bijzetsloten

  Wanneer er geen geld of behoefte is aan een geavanceerd alarmsysteem of een luxe beveiliging kan een bijzetslot de ultieme oplossing zijn. Bijsloten zijn sowieso geen overbodige luxe, nu er steeds meer manieren komen om cilindersloten zomaar te openen. Denk aan het flipperen waarmee er met pasjes een deur wordt geopend, of aan de Bulgaarse methode waar simpelweg het hele cilinderslot wordt verwijderd. Hier onder staan verschillende bijzetsloten voor u opgesomd door slotenmaker Almere.

  Raamboom

  Een raamboom is een bijzetslot, dat bestaat uit een raamboom en een sluitkom of sluithaak. Er zijn met sleutel of drukknop afsluitbare modellen verkrijgbaar (in SKG-uitvoering) voor de meeste soorten ramen en deuren.

  Klavierslot

  Klaviersloten zijn wat oudere sloten. Deze sloten worden geopend door een grote, grove sleutel. Dit is ook de reden dat dit slot makkelijk te openen is, voor zo wel vakmannen als amateurs. Dit slot wordt tegenwoordig bijna alleen nog maar gebruikt voor schuttingen.

  bijzetslot 3-sterren skg

  Deur- of raamgrendel

  Een deur- of raamgrendel is een oplegslot dat alleen van binnen afsluitbaar is, meestal met een sleutel en/of drukknop. Er bestaan vele SKG-goedgekeurde modellen voor bijna alle soorten deuren en ramen. Voordeel van grendels ten opzichte van bijvoorbeeld insteeksloten, is de lagere prijs en de eenvoudige montage. Omdat ze niet van buiten kunnen worden afgesloten zijn deur- en raamgrendels vanzelf- sprekend niet erg effectief op een voordeur.

  Meerpuntssluiting

  Een meerpuntssluiting is het meest efficiënte slot tegen inbrekers. Omdat, zoals de naam al doet vermoeden, er verschillende sluitpunten in zo wel het slot, als het kozijn zitten.

  Penslot

  Pensloten worden vaak per 1 of 2 gebruikt. Deze sloten worden gebruikt als extra beveiliging. Pensloten zijn effectief en goedkoop en zijn redelijk eenvoudig te monteren. Nadelen ervan zijn de nogal grote sleutel en de wat grotere kans op defecten als gevolg van onzorgvuldig gebruik.

  Posted by suzan @ 4:32 pm for Aanbod |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

April 2019
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930