• Aanbod Tue, Apr 19, 2016

  Veel mensen hebben moeite om maandelijks rond te komen. Dat is ook niet zo vreemd, toeslagen vanuit de overheid staan onder druk, het dagelijks leven wordt alsmaar duurder en daarnaast liggen de banen ook niet voor het oprapen. Kortom, een extra inkomstenbron zou fijn zijn, maar vrije tijd is ook belangrijk en daarom wil je dat het je niet te moeilijk wordt gemaakt! We geven je daarom twee voorbeelden van manieren om relatief eenvoudig extra inkomsten te genereren.

  Affiliate marketing

  Deze vorm van het genereren van passieve inkomsten is erg populair onder veel mensen. Wat je doet is, je zet een blogwebsite op, plaatst hier waardevolle content op over een specifiek onderwerp en plaatst linkjes naar websites die producten verkopen die met het onderwerp van jouw blog te maken hebben. Wanneer mensen op de desbetreffende linkjes klikken, dan registreert de website die de producten verkoopt dat hun klant via jouw link bij hun terecht is gekomen en ontvang jij een bepaalde commissie over het aankoopbedrag van die bezoeker.

  Beleggen in aandelen

  Bij het beleggen in aandelen is de kans groot dat je denkt aan de dagelijkse hectiek van de beurs en beleggers die hele dagen statistieken aan het analyseren zijn. Vaak zijn dit beleggers zich bezighouden met het zogenoemde ‘actieve beleggen’. Bij deze vorm van beleggen handel je relatief gezien kortstondig in een aandeel, kortom je verkoopt regelmatig aandelen en koopt daar dan nieuwe voor terug. Voor deze vaak hectische manier van beleggen is het heel belangrijk om verstandig te beleggen. Dat betekent dat je je emoties op de beurs uitschakelt en een gedegen strategie opstelt alvorens je in een aandeel investeert.

  Er bestaat ook een vorm van beleggen die als passief wordt bestempelt. Hierbij ligt de focus op de lange termijn en een vaak wat hoger rendement dan bij actief beleggen wordt behaald. Uitgangspunt is dan ook om aandelen langere tijd aan te houden en zo nu en dan een order te plaatsen waarmee je je winst pakt. Deze manier van beleggen is over het algemeen veel minder hectisch dan dat bij actief beleggen het geval is, waardoor je relatief gezien met weinig inspanningen inkomsten kun genereren. Bedenk echter wel dat het belangrijk is om te weten wat je doet, anders kan het beleggen in aandelen wel eens een kostenpost worden in plaats van een inkomstenbron!

  Posted by suzan @ 11:55 am for Aanbod |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

February 2019
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728