• Aanbod Fri, Nov 23, 2018

  Wanneer je op zoek bent naar trouwringen dan moet je zijn bij Le Mariage Trouwringen in Den Haag. Hier is heel veel mogelijk. Trouwringen van meer dan 20 Europese topmerken in alle prijsklassen. Daarnaast is edelsmit Mara van Gent aanwezig om jullie wensen te vervullen en maatwerk te leveren.

  De trouwringenspecialist van Den Haag

  Le Mariage Trouwringen is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van trouwringen en verlovingsringen. Deze vesitiging in de Molstraat in Den Haag heeft een uitgebreid aanbod en is zeer gezellig ingericht. Kom gewoon eens langs voor een kopje koffie en om ideeen op te doen. Ook kunnen jullie een afspraak maken zodat er alle tijd is om rustig door de gehele collectie te gaan en te kijken wat jullie aanspreekt. Le Mariage Trouwringen verkoopt alles, behalve nee….

  Ook is Le Mariage Trouwringen weer genomineerd voor de Dutch wedding awards als beste trouwringenspecialist van Nederland. Wacht dus niet langer en zeg ja tegen een ring.

  Materialen

  Trouwringen zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen. Uiteraard zijn goud en platina erg populair en ook erg duur. Daarnaast kun je ook denken aan andere kleuren goud (bijvoorbeeld rosegoud of geelgoud of zwartgoud) maar ook aan minder voor de hand liggende materialen als titanium of palladium. In elke prijsklasse en smaak is er wel wat moois te vinden wat aansluit bij jullie smaak.

  Dit artikel is geplaatst door (Suzan), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

  Posted by suzan @ 11:41 am for Aanbod |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

April 2019
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930