• Mode & beauty Sun, Jan 7, 2018

  Wanneer u zoekt op de term schoonheidsspecialiste Tilburg, dan komt u al snel Verbluffend Anders tegen.

  Deze  schoonheidssalon in Tilburg is van schoonheidsspecialiste Lya Swaans. Lya Swaans is al jaren het adres op het gebied van huidverzorging en huidverjonging. Met haar prachtig ingerichte schoonheidssalon in Tilburg Koolhoven geeft ze extra betekenis aan de term schoonheidsspecialiste.

  Schoonheidssalon Tilburg: jezelf eens lekker laten verwennen Je kent het wel; de feestdagen zitten er net op, je hebt veel gegeten, en je huid is dof. Tijd voor een bezoekje aan de schoonheidssalon dus!

   

  Powerslim Tilburg: verantwoord afvallen

  Wanneer je last hebt van overgewicht, en er vanaf wilt zonder crashdieet, dan kun je bij Lya Swaans terecht voor voedingsadvies. Lya Swaans is gewichsconsulente, en gespecialiseerd in Powerslim voedingsproducten. Mte de producten van powerslim ga je een traject in, om zo af te vallen terwijl je toch geniet van heerlijk eten.

  Met PowerSlim voel je je fitter, lekker in je vel, de kilo’s gaan er snel en merkbaar af tevens knapt er ook uw huid ervan op. Ook wanneer je last hebtt van huidproblemen is het goed om uw voeding onder de loep te nemen. De problemen verminderen of nemen helemaal af als jouw voeding gezond is en u ook jouw levensstijl hierop aanpast.Afvallen, genieten vam heerlijk eten en gemak gaan wél samen. Gun jezelf jouw ideale streefgewicht.

  Posted by suzan @ 6:12 pm for Mode & beauty |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

January 2018
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031