• Aanbod Fri, Nov 11, 2016

  Wat leuk dat je op deze website kijkt! Je bent dus geïnteresseerd in rijlessen? Mooi! Tegenwoordig mag je vanaf 16,5 jarige leeftijd al beginnen met lessen. Onder deskundige begeleiding weet je al snel je plek op de weg te vinden. Rijlessen nemen bij Rijschool Motion Almere betekent instructie krijgen van ervaren rijinstructeurs. Zij zetten zich in voor persoonlijke, goede en deskundige begeleiding om jou zo snel mogelijk op verantwoorde wijze aan je rijbewijs te helpen.

  Faalangst of examenvrees?

  Geen nood! Wij hebben twee instructeurs in dienst die speciaal opgeleid zijn om je te helpen, ook al heb je examenvrees. Op rustige en gedegen manier helpen ze je om zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen te leren rijden. Wij zijn zo overtuigd van onze specialisten dat we een speciaal pakket aanbieden voor mensen met examenvrees. Als je gebruik maakt van dit pakket en mocht je toch zakken voor je examen, dan mag je op onze kosten het volgende examen doen. Wij staan voor betaalbare kwaliteit!

  Pakket of geen pakket?

  Zoals bijna alle rijscholen bieden wij ook voordelige pakketten aan. Het nadeel van een pakket is echter dat je vooraf moet inschatten welk pakket het beste bij je past, niet zo handig. Wij hebben daar een goede oplossing voor! Je kunt eerst een proefles nemen. Samen met onze instructeur wordt dan gekeken hoe snel je de dingen oppikt en welk pakket het beste bij je past. Zo krijg je dus een persoonlijk-op- maat pakket.

  Praktijk en theorie

  Je kunt je rijbewijs niet krijgen zonder eerst je theoriecertificaat te halen. Gelukkig maar, want op de weg moet je uiteraard weten wat wel en niet mag, en je moet goede kennis van de verkeersregels en verkeersborden hebben. Bij ons kun je kiezen voor verschillende pakketten. Of je nu kiest om je theorie in één dag te halen, of dat je toch liever iets meer de tijd neemt: we hebben een passend pakket voor je, óók voor mensen met examenvrees.

  Posted by suzan @ 1:26 pm for Aanbod |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

April 2019
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930