• Aanbod Mon, Sep 11, 2017

    Taxi Rosmalen

     

    Wij wonen in Rosmalen en ben gek op reis te gaan vanaf Rosmalen. Wegens mijn voorliefde voor verre reizen maak ik gebruik van een Taxi Rosmalen naar Schiphol Airport, het is altijd zo gezellig met Taxi Rosmalen. Helaas is het er afgelopen jaar niet van gekomen en ben ik inderdaad van plan om met Taxi Rosmalen op reis te gaan. De reis begint al vanaf mijn huis. Ik wil een taxi van Rosmalen naar Schiphol Airport boeken en zo ben ik mijn reis naar Schiphol. Op Schiphol Airport aangekomen was ik al lang in de feeststemming en in de stemming van carnaval natuurlijk. Voor dat gevoel alleen al zou ik het iedereen kunnen aanraden. In de taxi werd er ook wat carnavalsmuziek opgezet en dat was helemaal super natuurlijk. De vlucht was wel erg lang, maar we hebben gewoon feestgevierd en dat de hele reis en de hele vakantie natuurlijk. De sfeer was echt niet te beschrijven in Spanje. Het was heerlijk weer en overal was er feest echt letterlijk overal waar je was of waar je naar toe ging. Zoveel muziek en zoveel mooie outfits en de kleuren combinaties waren geweldig om te zien. Ze maken daar ook ontzettend veel combinaties met veren en dat maakt de kleding extra passend bij de omgeving en de hele sfeer. Op de terugweg met Bel Taxibedrijf Rosmalen heb ik nog na gefeest tot in de late uurtjes. Uiteindelijk thuis had ik nog twee weken nodig om bij te komen van al dat feesten. Als ik nu terug ga kijken dan komt het er eigenlijk op neer dat in de taxi van Taxi Centrale Rosmalen het feest al begon. Het was super gezellig en de chauffeur was echt heel aardig. Op de terugweg met Reserveer Taxicentrale Rosmalen had ik een andere chauffeur, maar ook hij was aardig en super vriendelijk en erg vrolijk. Hij luisterde ook echt geïnteresseerd naar wat we allemaal te vertellen hadden. Al met al was het een geslaagde vakantie en een lange vakantie die begon vanaf mijn voordeur.

    Posted by suzan @ 4:51 pm for Aanbod |

    Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

October 2018
M T W T F S S
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031