• Gezondheid Wed, Oct 4, 2017

  Een smallere taille, we willen het allemaal en zijn bereid er keihard voor te werken… Euhm. Natuurlijk kan je als een gek buikspieroefeningen beginnen doen, maar dit zal op zich niet de oplossing bieden. In dit artikel lees je wat je moet doen voor een smallere taille en enkele tricks om je te helpen.

  Uiteraard begint een smalle taille met een gezond voedingspatroon. Als je enkele dag twee donuts en een zak chips binnenspeelt, zullen je inspanningen niet veel resultaat boeken. Let er dus op dat je gezond en gebalanceerd eet. Daarnaast is ook cardio training belangrijk, hiermee werk je aan je hele lichaam en stimuleer je de vetverbranding. Ga dus lekker rennen in het park, laat de hond uit of ga een namiddag buiten spelen met je nichtje.

  Buiten deze standaard dingen, die wel essentieel zijn om te slagen, kan je je lichaam nog een handje helpen om specifiek je taille strakker te krijgen. Hier enkele tips:

  1.         Haal je hoelahoep weer boven! Hoelahoepen is al lang niet meer enkel iets voor kinderen, er zijn ware fitnessprogramma’s op gebaseerd. Hoelahoepen is goed voor de buikspieren en je beweegt terwijl, het zou de taille aanzienlijk verslanken. Gebruik hiervoor een spothoelahoep, deze is zwaarder en traint je spieren dus feller.

  2.         Begin met pilates lessen. Pilatesoefeningen zijn namelijk uitstekend om vet te verbranden dat ophoopt op je taille en heupen. En het is ook nog eens zeer leuk en ontspannend!

  3.         Gebruik een waist shaper. Dit is een soort korset dat je rond je middel draagt en helpt je taille in betere vorm te krijgen. Wanneer je het draagt worden je voorste, onderste en schuine buikspieren getraind en door comprossie wordt de vetverbranding gestimuleerd. Een bekend merk is Ann Chery, deze werd al gespot bij sterren als Kim Kardashian. Of het werkt weten we niet, maar zeker het proberen waard toch? 

  Posted by suzan @ 2:01 pm for Gezondheid |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

April 2019
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930