• Overig Wed, Apr 11, 2018

    Het kiezen van een pet kan een vrij moeilijke keuze zijn doordat er zoveel aanbod is, ook de keuze paradox genoemd. Naarmate het aanbod stijgt kan de klant moeilijker kiezen wat hij wil, uiteindelijk zijn er zoveel opties dat er geen idee meer is naar wat er te kiezen valt. Vooral door de opkomst van het internet is dit een probleem geworden, online kan je alles aanbieden wat je wilt zonder je klanten ooit te zien. Je kan dus geen invloed hebben op de keuze die je klanten maken, hierdoor moet je wel veel aanbieden om zo klanten aan te trekken. Maar zoals boven staat beschreven kan dit juist weer tegenwerken, in het onderstaand artikel ga ik jou uitleggen hoe je het beste een pet kan kiezen.

    Om te beginnen met de verschillende petten heb je een trucker cap, degene die je vader draagt, die hebben een lange overhang om de zon tegen te houden en werden vroeger veel gedragen door honkbalspelers in Amerika. De grote overhang is handig omdat een normale pet niet bij elke blikveld de zon tegenhoudt, als je bijvoorbeeld naar links of rechts kijkt kan de zon weer tussen op je ogen vallen. Die trucker caps zijn vaak uitgerust met logo’s of motto’s van bepaalde sportclubs, daarnaast hebben ze altijd een authentieke sticker erop.


    Ten slotte hebben we snapbacks en fitted caps, snapbacks zijn petten die je niet kan verstellen en dus gewoon zo op kan doen. Ze komen in verschillende maten, dus misschien is het handig om eerst even je hoofd op te meten of verschillende maatsoorten aan te doen om te kijken welke het beste bij jou past. Ook bestaan er fitted caps, deze hebben een elastisch bandje waardoor ze precies je hoofdomvang meenemen. Zo zit je pet niet te strak, maar ook niet te los. Hiernaast is zo’n pet ook handig voor kinderen omdat ze nog moeten groeien, als een cap kopen wat voor jou is kan ik je het beste voorstellen om ze via het internet te bestellen.

    Posted by suzan @ 11:52 am for Overig |

    Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

January 2019
M T W T F S S
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031