• Huis & tuin Wed, Oct 24, 2018

  Eigenlijk zou iedereen het wel fijn vinden om minder kosten te hebben. Daarbij gaat het vooral om de kosten die je eigenlijk helemaal niet wilt hebben, maar waar je niet omheen kunt. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen, je weet dat je ze nodig hebt, maar echt leuk is het niet om er geld aan uit te geven.

  Gelukkig kun je wel geld besparen op de boodschappen, met een aantal handige tips. Om te beginnen kun je de aanbiedingen in de gaten houden. Eet die week de dingen die die bepaalde week in de aanbieding zijn en dat scheelt je meteen heel veel geld. Vaak zijn er 1 + 1 gratis aanbiedingen. Zo kom je ook nog eens in andere supermarkten, waardoor je er achter kunt komen welke producten in welke supermarkt goed en goedkoop zijn.

  Een andere tip is om de A-merken af en toe te laten liggen en te verruilen voor B-merken of huismerken. Je moet er simpelweg voor jezelf achter komen bij welke producten je de A-merken werkelijk lekkerder of beter vindt en bij welke producten het je eigenlijk niet uit maakt.

  Naast de boodschap zijn er natuurlijk nog andere dagelijkse kosten die je graag zou willen verlagen. Denk bijvoorbeeld aan de winter, wanneer de verwarming elke dag de hele dag aan staat. De gasrekening is misschien niet iets waar je elke dag over nadenkt (en dat zou ik ook maar zo houden als ik jou was), maar het kan toch aardig hoog oplopen. Om te beginnen kun je natuurlijk eerst een dikke trui aantrekken voordat je de verwarming aanzet, maar vanaf een bepaalde temperatuur is de verwarming toch echt wel lekker om aan te hebben staan. Het is dan misschien verstandig om na te denken over duurzaam verwarmen. Tegenwoordig kun je namelijk je huis verwarmen zonder gas en dat scheelt je een hoop geld!

  Dit artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

  Posted by suzan @ 2:48 pm for Huis & tuin |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

March 2019
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031