• Overig Wed, Apr 11, 2018

    Nu het vrijdag is kijkt iedereen uit naar het weekend, helaas is zondag dan eigenlijk weer te dichtbij om blij te zijn maar dat is voor een andere dag. Vooral jongeren kijken heel erg uit naar het weekend, dan hoef je niet te voldoen aan je verplichtingen en kan je écht jezelf zijn. Veel mensen gaan uit in het weekend, dit begint vaak bij iemand thuis. Goedkope drank wordt ingeslagen om zo kosten te besparen in de stad zelf, want als je al dronken aankomt hoef je natuurlijk minder alcohol te halen.

    Helaas komt het wel soms voor dat er problemen ontstaan tijdens het uitgaan, het is ook geen wonder dat de meeste jongeren in aanraking komen de politie tijdens het uitgaan in het weekend. Vaak ontstaan deze situaties doordat alcohol het gedrag van bepaalde personen verandert, hierdoor zullen ze sneller uit de bocht schieten en kunnen ruzies ontstaan die uiteindelijk leiden tot een gevecht. Als je dronken op straat aan het vechten bent word je sowieso meegenomen voor een nachtje bij het politiebureau, als ze je vinden, daarnaast krijg je meteen een dubbele bekeuren voor vechten en openbaar dronkenschap. Het kan zelfs zo zijn dat, als er voldoende schade is ontstaan tijdens het gevecht, er een rechterlijk gevolg kan ontstaan. We praten dan over het wetboek van strafrecht waar je voor wordt veroordeeld.

    Als dit gebeurd is het bijna altijd slim om een advocaat in te huren, zelfs advocaten verdedigen zichzelf niet, als je namelijk voor de rechter moet komen wil je jezelf zo professioneel mogelijk voordragen. Hiernaast kan, als er letsel is ontstaan, er een hoge straf worden opgelegd tegen je door de officier van justitie. Om dit te vermijden is een advocaat handig, je kan hierbij denken aan een advocaat in jouw stad. Bijvoorbeeld een advocaat Rijswijk of Den Haag

    Posted by suzan @ 11:38 am for Overig |

    Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

January 2019
M T W T F S S
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031