• Gezondheid Thu, Sep 1, 2016

  Uw fietsbroek is misschien één van de belangrijkste delen van uw outfit. Deze voorkomt zadelpijn en andere ongemakken tijdens het fietsen. Er zitten geen naden in de weg en de fietsbroek is voorgevormd voor een vooroverbogen fietshouding. Het materiaal is flexibel en rekt mee bewegingen op de fiets. Fietsbroeken kopen met of zonder bretels? De fietsbroeken met bretels worden ook wel bibshorts genoemd. Het voordeel hiervan is dat deze minder snel afzakt en voorkomt dat de zeem verschuift of gaat irriteren. De bibshort is de favoriet van vele fietsers.

  Zeem in uw fietsbroek voor extra comfort

  Het zeem in de fietsbroek is een groot voordeel ten opzichte van een normale broek. Zweet wordt door het zeem opgenomen, waardoor u droge billen houdt. De eerste zemen werden gemaakt van zeemleer. Tegenwoordig wordt er synthetische materialen gebruikt om zeem te maken. Het zweet wordt nog beter geabsorbeerd en zijn eenvoudig te onderhouden. Een ander voordeel van een fietsbroek kopen is dat de zeem gecomplementeerd wordt met een schokabsorberende laag welke voor extra fietscomfort zorgt. Veel recreatiefietsers en mountainbikers dragen vaker een normale korte broek. Er bestaan hiervan varianten waar ook zeem in verwerkt is. Deze worden meer gezien als de casual fietsbroeken of loose fit fietsbroeken.

  De winnaar van de fietsbroeken test

  De Bibs is dit jaar als beste uit de fietsbroekentest gekomen. De broek is gemaakt uit 6 panelen en geeft een unieke fietservaring dankzij de Golden Gate technologie waarmee de zeem zweeft in uw broek. De broek wordt door vele gebruikers als zeer fijne fietsbroek ervaren. Mocht u een fietsbroek willen aanschaffen, is dit de perfecte optie.

  Algemene tips

  Zorg ervoor dat u tijdens het fietsen geen onderbroek onder uw fietsbroek draagt. Mocht u naar het toilet gaan, zorg er dan voor dat de bretels van uw bibshirt niet onnodig gerekt worden. Het beste kunt u deze omlaag doen. Zo voorkomt u slijtage.

  Posted by suzan @ 1:22 pm for Gezondheid |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

February 2019
M T W T F S S
« Nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728