• Aanbod Tue, Oct 24, 2017

  Als fanatiek waterpijp roker wil je graag de liefde voor de waterpijp houden. Je probeert het hiernaast spannend te houden door te experimenteren en andere dingen te proberen. Je hebt in al je ervaring al aardig wat truckjes onder de knie en al meerdere soorten smaken geproefd. Gelukkig zijn er meerdere soorten manieren waarop jij lekker kan genieten van je waterpijp. In dit artikel neem ik jullie mee en vertel ik jullie verschillende waterpijp tips die je kan proberen met je gezelschap.

   

  Wat misschien wel de meest voorkomende variatie is, is het veranderen van de vloeistof in je . . Veel mensen kiezen ervoor om bijvoorbeeld drank met een smaak je te doen. Hierdoor kan je smaken met de tabak combineren. Ook alcohol bevattende dranken zijn populair om in de waterpijp vaas te doen. Zo kan je bijvoorbeeld rum combineren met appel tabak. Maar probeer het is helemaal anders en doe melk in de vaas. Melk geeft de rook een witte en dikke uitstraling. Hierdoor kan jij nog meer rook produceren en de echte waterpijp beleving beleven.

  Hiernaast is het populair om ijsblokjes in Khalil mamoon waterpijp te doen. Door de ijsblokjes wordt de rook koud. Hierdoor is het mogelijk om de langer te inhaleren en dus meer rook uit te blazen. Hiernaast geven de ijs blokjes een verkoelend en ontspannen gevoel.

  Verder kan je ook verschillende smaken combineren. Hierdoor kan je bijvoorbeeld munt met appel of munt met een tropische smaak combineren. Deze smaak sensatie is een echte aanrader.

  Dit zijn de twee beste keuzes om extra variatie te brengen aan jouw waterpijp moment met je vrienden. Wil je nou echt is het maximale rendement, probeer dan de bovenstaande tips te combineren. Op deze manier krijg je een koude, dikke en witte rook. Dit klinkt als de echte shisha experience. 

  Posted by suzan @ 2:11 pm for Aanbod |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

November 2017
M T W T F S S
« Oct    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930