• Aanbod Sat, Jan 30, 2016

  Ziek zijn vindt niemand fijn, maar met wat aandacht en een leuk geschenk kunt u de zieke wellicht wat opbeuren. Verlicht het ongemak door een leuk beterschaps cadeau mee te nemen. Misschien een bosje bloemen, wat tijdschriften, een cadeaumand of pakket? Iets afleidend en inspirerend voor de zieke. Wat is een geschikt cadeau? Lees verder voor enkele cadeautips.

   

  Functie van uw cadeau

  Laten we eerst nagaan welke reactie u met uw cadeau beoogt. Heeft de persoon afleiding nodig? Zoekt u wat om de persoon mee op te vrolijken? Zoekt u wat persoonlijks, of juist niet? Wanneer u het antwoord weet op deze vragen kunt u makkelijker een beterschaps cadeau uitkiezen. En gelukkig hebben vele geschenken meerdere toepassingen.

   

  Daarnaast is het ook aan te raden om rekening te houden met de ziekte van de persoon. Geef dus geen boek aan een persoon die net een oogoperatie heeft ondergaan. Breng geen fruitmand voor een persoon dat voor een tijdje alleen soep kan gebruiken. U komt heel snel ongevoelig over in zulke gevallen. Vermijd dat door ook even na te gaan waarom de persoon ziek is.

   

  Cadeautips

  Een familielid of geliefde wilt u natuurlijk een persoonlijker geschenk geven dan bijvoorbeeld een nieuwe collega. Ga bij familieleden voor een uniek geschenk, iets als een fotocollage, bloemen of een favoriete boek. Fruitmanden, tijdschriften en spelletjes zijn ook heel geschikte cadeaus en zorgen voor afleiding. U hebt  verschillende opties en de ziek zal het zeker op prijs stellen dat u aan ze hebt gedacht.

  Posted by suzan @ 6:01 pm for Aanbod |

  Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

April 2019
M T W T F S S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930