• Internet & computers Mon, Nov 13, 2017

    De digitale ontwikkelingen hebben ook in het bedrijfsleven volop hun weg gevonden. Door het internet kon communicatie binnen het bedrijf en met klanten of leveranciers al veel vlotter verlopen. Maar de laatste jaren hebben de digitale ontwikkelingen ook een heel grote invloed op processen binnen het bedrijf. Er werden allerlei digitale oplossingen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de interne flow geautomatiseerd wordt en bedrijfstaken veel vlotter kunnen verlopen. Vooral gegevensverwerking werd aanzienlijk vereenvoudigd wat zorgt voor grote tijdswinst en kostenbesparing. Door allerlei software pakketten kunnen bedrijven hun gegevens veel eenvoudiger verwerken en bewaren. Op elke moment kan ook de nodige informatie makkelijk en snel gevonden en gedeeld worden. Hieronder staan twee sorftware toepassingen voor de automatisering van bedrijfsprocessen beschreven.

    Personeelsplanning softwareis software die het makkelijker maakt om de planning van het personeel te beheren. De software biedt een totaal overzicht van alle gegevens van het personeel en maakt het makkelijk om hun werkdagen in te plannen. De planning wordt automatisch gekoppeld aan de urenadministratie en de loonadministratie. Alles wordt bijgehouden in een handige surface voor de personeelsmanager. Elke individuele werknemer heeft via een app ook toegang tot zijn persoonlijke gegevens. Zo kunnen de werknemers dus makkelijk hun planning inkijken en hoeft de personeelsmanager geen tijd meer te steken in planning versturen naar al het personeel.

    Een andere toepassing is document management. Dat is apart toepasbaar of kan geïntegreegd worden in andere databases. Software voor document management zorgt ervoor dat documenten geen papieren weg moeten afleggen doorheen het bedrijf. Ze worden gedigitaliseerd en kunnen zo eenvoudig verstuurd en gedocumenteerd worden. Ook kunnen ze op elke moment snel verstuurd worden wanneer dat nodig is. Op deze manier is de documentenflow binnen het bedrijf geautomatiseerd. Dat maakt ook dat documenten veel overzichtelijker bewaard kunnen worden en dat er niets meer verloren kan gaan. 

    Posted by suzan @ 10:08 am for Internet & computers |

    Sorry, the comment form is closed at this time.

Sponsors

January 2019
M T W T F S S
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031